Депутатите от временната парламентарна комисия за разследване на полицейското насилие по

...
Депутатите от временната парламентарна комисия за разследване на полицейското насилие по
Коментари Харесай

Депутати търсят записи на полицейско насилие на протестите

Депутатите от краткотрайната парламентарна комисия за следствие на полицейското принуждение по време на летните митинги през 2020 година насочиха апел към жителите да изпращат записи на осъществено физическо посягане над мирни стачкуващи от страна на униформените. 

" Комисията, управлявана от адв. Николай Хаджигенов от ПГ „ Изправи се БГ! Ние идваме! ", се обръща с молба към жители, компании и институции, които разполагат с частни охранителни камери, запечатали случаи на полицейско  насилие за целия перод на митингите, също да дават записите за задачите на осъществяваната инспекция ", се споделя в прессъобщението.

Материалите могат да бъдат предоставяни на електронен притежател на адрес: София 1169, пл. „ Народно заседание " 2, за Временната комисия за следствие на обстоятелства и условия при потребление на сълзотворен газ, използването на мощ и помощни средства от Министерство на вътрешните работи, осъществени на 10 юли и 2 септември 2020 година против протестиращи жители, както и за следствие на обстоятелства и условия, свързани с използване на специфични разследващи средства. Записите могат да бъдат изпращани и по имейл на адрес:
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР